Reviews

Wat vinden klanten van ons? Hieronder vindt u de reviews die klanten ons gegeven hebben via Google & Google Maps.

Massagepraktijk Schoorl

Wilt u zelf een review plaatsen? Klik HIER!

UITSTEKEND
27 recensies op
Robbert van den Nieuwenhof
Robbert van den Nieuwenhof
Mijn vriendin en ik hebben een heerlijke massage gehad van Jan op ons vakantieadres. Aardige vent en een goede masseur. Wij zijn de rest van de dag nog helemaal zen. Zeker een aanrader!
Willeke van Stijn
Willeke van Stijn
Om mijn vriendinnen te verrassen op zoek gegaan naar een masseur. Mooie site, vriendelijke communicatie via de mail. Dus gelijk geboekt. En wat een heerlijke massage. Hebben er alle vier heel veel aan gehad qua ontspanning maar ook aan jouw tips.
Roland van Alphen
Roland van Alphen
Tijdens ons vakantieverblijf in Schoorl verrast met deze behandeling aan huis. Deze man verstaat zijn vak(ken)! De multidisciplinaire werkzaamheden maken Jan tot wie hij is. De rode draad hierin? Dienstbaar, behulpzaam, adviserend en zeer deskundig in zijn vakgebieden. Thnx Jan!
Sjoukje Doodeheefver
Sjoukje Doodeheefver
Voor de tweede keer een massage gehad. Wat een intergere masseur. Jan herkent direct de pijnpunten en pakt deze kundig aan. Mijn vriendin, zonder Gmail account, sluit zich hierbij volledig aan. Bij ons volgende bezoek aan Groet, mailen wij Jan weer voor een afspraak.
Kim Laninga
Kim Laninga
Superfijne massage gehad van Jan, heel professioneel en hij wist precies de ‘vinger op de zere plek’ te leggen. Hij neemt alle tijd voor je en legt achteraf ook nog uit waar precies de punten zitten die extra aandacht behoeven. Volgende keer absoluut weer!
Marleen Willems
Marleen Willems
Wij hebben met vijf vriendinnen een heerlijke en professionele massage gehad toen wij in Schoorl in een vakantiehuisje zaten. Als deze masseur bij ons in de buurt zou wonen, zouden we er elke week naar toe gaan. Gewoon fantastisch. Zeer kundig en professioneel en pakt de evt klachten aan die er zijn.
Maurice Smit
Maurice Smit
Zeer goede behandeling en vriendelijk !
cindy mantel-broekhuis
cindy mantel-broekhuis
Fantastische massage!Precies wat ik zocht. Hele prettige communicatie, zeer professioneel. Heel fijn dat hij aan huis komt, zo ontspannen. En het belangrijkste: er werd heel zorgvuldig en bedreven met mijn lichamelijke pijn omgegaan.Ik boek zeker weer!
zenoafja
zenoafja
Uitstekende aan huis service en professionele instelling. Zeer plezierig contact