Reviews

Wat vinden klanten van ons? Hieronder vindt u de reviews die klanten ons gegeven hebben via Google & Google Maps.

Massagepraktijk Schoorl

Wilt u zelf een review plaatsen? Klik HIER!

UITSTEKEND
31 recensies op
U. Bolduan
U. Bolduan
Wir haben im Urlaub für uns Erwachsene (4) eine Massage bei Jan gebucht. Für uns ein persönliches Highlight. Jan ist sehr sympathisch. Die Massage hat uns sehr gut getan. Sollten wir wieder nach Schoorl kommen, buchen wir Jan wieder 👍🏼☀️
Sandra Van Leeuwen
Sandra Van Leeuwen
In ons vakantiehuisje allemaal een heerlijke ontspanningsmassage op locatie gehad van Jan. We hebben er enorm van genoten!! Echt een aanrader.
Eveline Dinkelman
Eveline Dinkelman
Vandaag en heel goede, prettige en voornamelijk professionele (ontspannings) massage gehad van Jan. Een aardige man en prettig in de omgang. In het Fletcher hotel kwam hij aan met alle benodigdheden inclusief warmte deken, fantastisch! Voor herhaling vatbaar en een aanrader voor anderen
Gregor Königsegg
Gregor Königsegg
Top Masseur, top Preis/Leistung und dazu noch ein sehr netter und angenehmer Mensch. Wirklich nur zu empfehlen !!
Robbert van den Nieuwenhof
Robbert van den Nieuwenhof
Mijn vriendin en ik hebben een heerlijke massage gehad van Jan op ons vakantieadres. Aardige vent en een goede masseur. Wij zijn de rest van de dag nog helemaal zen. Zeker een aanrader!
Willeke van Stijn
Willeke van Stijn
Om mijn vriendinnen te verrassen op zoek gegaan naar een masseur. Mooie site, vriendelijke communicatie via de mail. Dus gelijk geboekt. En wat een heerlijke massage. Hebben er alle vier heel veel aan gehad qua ontspanning maar ook aan jouw tips.
Roland van Alphen
Roland van Alphen
Tijdens ons vakantieverblijf in Schoorl verrast met deze behandeling aan huis. Deze man verstaat zijn vak(ken)! De multidisciplinaire werkzaamheden maken Jan tot wie hij is. De rode draad hierin? Dienstbaar, behulpzaam, adviserend en zeer deskundig in zijn vakgebieden. Thnx Jan!
Sjoukje Doodeheefver
Sjoukje Doodeheefver
Voor de tweede keer een massage gehad. Wat een intergere masseur. Jan herkent direct de pijnpunten en pakt deze kundig aan. Mijn vriendin, zonder Gmail account, sluit zich hierbij volledig aan. Bij ons volgende bezoek aan Groet, mailen wij Jan weer voor een afspraak.
Kim Laninga
Kim Laninga
Superfijne massage gehad van Jan, heel professioneel en hij wist precies de ‘vinger op de zere plek’ te leggen. Hij neemt alle tijd voor je en legt achteraf ook nog uit waar precies de punten zitten die extra aandacht behoeven. Volgende keer absoluut weer!