Massagetherapeut Jan

In 2019 is Jan begonnen met Massagepraktijk Schoorl en geeft hij massages bij u thuis of op locatie. Sindsdien heeft hij een leuke en brede klantenkring opgebouwd. Zijn massages hebben onder andere als doel om een probleem te verhelpen, om je voor te bereiden op zware inspanning, om je te verzorgen na een geleverde inspanning of om gewoon lekker te laten ontspannen. Zijn cliënten zijn vakantiegangers, sporters, mensen met een specifiek (spier-)probleem en mensen die simpelweg een fijne (ontspannings-) massage willen.

Volgens Jan hebben massages vooral een preventieve en verzorgende werking die je balans van je lichaam versterkt zodat je minder vatbaar bent voor lichamelijke en geestelijke klachten. Daarnaast is het ook gewoon fijn om een moment voor jezelf vrij te maken.

Hij werkt samen met een aantal top-masseurs uit Noord-Holland, om zo ook Duoen Groepsmassages te kunnen verzorgen. Alle masseurs hebben dezelfde basis-opleidingen als Jan, met hun eigen specialisaties.

Samen met zijn collega’s en cliënten bereikt hij goede resultaten bij het behandelen van onder andere: stress-gerelateerde klachten, overspannenheid, migraine, nek- en schouderklachten en rugklachten. In bepaalde gevallen kan hij een passende doorverwijzing naar een andere specialist adviseren. Massages zijn ook uitermate geschikt ter ondersteuning bij fysiotherapie, manueel therapie, chiropractie of osteopathie (let op; het is geen vervanging voor de genoemde therapieën).

Jan is ACE– én NGS*-gediplomeerd Sportmasseur en Ontspanningsmasseur met de bijbehorende licentie. Hij heeft opleidingen gevolgd in Stoelmassages, Cuppingmassage, Gewrichtscorrecties methode Dorn, Bindweefselmassage en Triggerpoint-behandelingen. Ondertussen studeert hij bij ATS-massageopleidingen en Marian Huisman Opleidingen verder aan onder andere kinesio-taping, Lomi-Lomi massage en andere specialisaties. Het leren houdt dus eigenlijk nooit op!

Naast zijn massagepraktijk is Jan docent op een middelbare school en is hij semi-professioneel muzikant. Ook muzikanten zijn bij hem dus aan het juiste adres. Aangezien hij meerdere instrumenten bespeelt, kent hij veel oorzaken van klachten en blessures. Op die manier kan hij de gevolgen van overbelasting aanpakken en adviseren bij het voorkomen van deze klachten en blessures. Het is voor muzikanten mogelijk een gereduceerd tarief te rekenen. Uiteraard gaat dit in overleg, maar neem vooral contact met hem op!

*Nederlands Genootschap Sportmassage

Contact

KvK nummer 68510438